Miten kasvatetaan terveitä koiria ja terveitä koirarotuja? Miten valita oikeat koirayksilöt jalostukseen? Kansainvälisessä webinaarissa on tarjolla viimeisintä geneettistä tutkimustietoa koiranjalostuksen avuksi. Webinaarissa annetaan ohjeet terveyslähtöiseen koirankasvattamiseen ja käydään läpi eri tahojen roolit vastuullisessa jalostuksessa.
 

Breeding Healthy, Quality Dogs: The Veterinarian, Breeder, and Public Roles -webinaari 

keskiviikkona 23.10.

klo 19 (Suomen aikaa)
 

Luennoitsijana on yhdysvaltalainen eläinlääketieteen tohtori, dosentti Jerold S. Bell. Hän on Maailman pieneläinlääketieteen liiton perinnöllisten tautien komitean puheenjohtaja ja gordoninsetterien kasvattaja.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä kansainväliset järjestöt IPDF (International Partnership for Dogs, koirien terveyttä ja hyvinvointia edistävä kansainvälinen yhteistyöjärjestö) ja WSAVA (World Small Animal Veterinary Association, Maailman pieneläinlääketieteen liitto).

Webinaari järjestetään englanniksi. Se on maksuton ja kaikille avoin. Vuorovaikutteisessa webinaarissa on mahdollista esittää kysymyksiä.

Ilmoittaudu webinaariin IPDF:n sivuilla. Verkkosivun kielen saa vaihdettua vasemmassa ylälaidassa olevista lipuista klikkaamalla.

 

Voit olla kiinnostunut myös näistä

Parsonrussellinterrierin pentu
Kiinnostavatko sinua jalostusasiat? Tervetuloa Kennelliiton syventävälle jalostuskurssille! Lue lisää
Suomenpystykorvan pentu seisoo syksyisessä heinikossa
Tulossa webinaari koiranjalostuksen tulevaisuudesta Lue lisää